Saustinõmme püsirada

Saustinõmme

pühapäev, 19. aprill 2020 ...pühapäev, 17. mai 2020

Info

Asukoht Saustinõmme
Spordiala Orienteerumine Virtuaalvõistlus
Korraldaja MTÜ Spordiklubi LSF Pronoking Team
Kontakt lsf[at]lsf.ee
Maksed
  • Swedbank: EE172200221051969241 HABAEE2X MTÜ Spordiklubi LSF Pronoking Team
Tegemist on virtuaalvõistluse TEST võistlusega. Virtuaalse raja läbimise kontrollimiseks tuleb laadida kella või telefoniga salvestatud GPX fail. Vajalik on osport.ee'sse sisse logimine. Punkti läbimine fikseeritakse, kui GPX jälg on möödunud KP asukohast maksimaalselt 15 meetri kauguselt. Murede korral GPX failidega, saatke näide tugi [at]osport.ee aadressile. Tegu on veel TESTIMISEL oleva teenusega!!

Kaart


    Head orienteerumishuvilised! Seoses eriolukorraga ei toimu hetkel ühtegi päevakut ega orienteerumisvõistlust.

    Saku-Saustinõmme metsa on rajatud rajad, millel on võimalik orienteeruda terve aprilli jooksul. Radadel on võimalik liikuda Teile sobival ajal. Tegemist ei ole tavalise päevakuga vaid püsirajaga.


    Enne rajale minekut tasub meelde tuletada Terviseameti soovitused ning kui tunned end kehvasti, siis palun jää koju. Samuti hoidu kontaktist teiste püsirajal viibijatega. Pargi oma auto teistest autodest eemale. Ära jää pärast lõpetamist kellegagi arutama, et „kuidas läks ja mis oli“.


    Kui tunned, et korraldaja oli näinud vaeva ja teinud Sulle midagi meeldivat, siis korralduslike kulude katteks võib osaleja teha ülekande EE172200221051969241 (Swedbank) MTÜ Spordiklubi LSF Pronoking Team kontole.

    Klassid

    Klass
    Ajavõtt … Ilma rajakontrollita
    Keskmine … 5.2km
    Lühike … 3.4km
    Pikk … 7.5km
    Vaba … valikrada